Cum comand?

Pentru a cumpara produse de pe site-ul cu-reduceri.ro, trebuie sa efectuati urmatorii pasi:

  1. Alegeti produsul dorit si apasati butonul "ADAUGA IN COS" pentru a trimite produsul in cosul dumneavoastra de cumparaturi.
  2. Pentru a vizualiza produsele pe care le-ati ales, faceti click pe cosul de cumparaturi situat sus in partea dreapta a site-ului. Aici puteti sa verificati lista produselor selectate si sa actualizati cantitatea.

  3. Completati datele de facturare si de livrare si selectati modalitatea de plata. Este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile site-ului inainte de a lansa comanda
  4. Pentru a lansa comanda, apasati butonul "TRIMITE COMANDA".
  5. Odata plasata comanda sau, dupa caz, in momentul finalizarii platii, veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii care contine detalii privitoare la produsele comandate si valoarea totala cu TVA.
  6. Comanda dumneavoastra va fi preluata in cel mai scurt timp de unul dintre operatorii nostri.
  7. Cu-reduceri.ro va emite o factura de cumparare pentru produsele care se vor livra. Factura de cumparare va fi transmisa catre dumneavoastra insotita de produsul achizitionat. Aveti obligatia de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii, conform legislatiei in vigoare.
  8. In momentul in care coletul va fi predat curierului, veti primi un e-mail de confirmare a expedierii, urmand sa fiti contactat de curier cu privire la momentul livrarii.
  9. Vă mulțumim ca apelati la serviciile site-ului Cu-reduceri.ro