Termeni si conditii

Societatea S.C. BLIROWIN COMPANY S.R.L., cu sediul social in Vaslui , str. Republicii, nr. 351, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J37/101/04.04.2012, avand Cod Unic de Inregistrare 30033786, email office@cu-reduceri.ro, va ureaza bun venit pe site-ul www.cu-reduceri.ro. Prin intermediul acestui site sunt prezentate produse si servicii din domenii diferite la preturi special promotionale. Aceste preturi sunt valabile pe o anumita perioada de timp si uneori sunt conditionate de o anumita cantitate.

Acceptul utilizatorului

Accesul si folosirea acestui site de catre dumneavoastra presupune acceptul, fara limitari si calificari, a acestor conditii si luati la cunostinta ca, orice alte acorduri intre dumneavoastra si administratorul site-ului, sunt inlocuite prin prevederile acestor termene si conditii.

Conditii de utilizare

S.C. BLIROWIN COMPANY S.R.L. nu garanteaza ca site-ul www.cu-reduceri.ro., serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de pe office@cu-reduceri.ro, nu contin virusi sau alte informatii care ar putea aduce prejudicii. Prin accesarea si utilizarea acestui site utilizatorul actioneaza pe riscul propriu, S.C. BLIROWIN COMPANY S.R.L. neavand nici o responsabilitate cu privire la potentialele daune directe sau indirect rezultate din aceste activitati sau ca urmare a ulilizarii referintelor de pe acest site. Informatiile care sunt publicate pe acest site sunt in concordanta cu realitatea din momentul postarii lor, sau al actualizarii diferitelor pagini ale site-ului. S.C. BLIROWIN COMPANY S.R.L. nu raspunde in nici un fel de calitatea ofertelor postate pe acest site.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, astfel cum acestia sunt formulate in prezentul act, atrage obligatia utilizatorului de a inceta de indata accesarea site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia.

Prin inregistrare, utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze serviciul in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care isi creaza un cont pe site inteleg si accepta ca utilizarea contului lor, precum si orice accesare sau vizitare a site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea site-ului.

Drepturi de autor

S.C. BLIROWIN COMPANY S.R.L. este autorul site-ului www.cu-reduceri.ro si poseda titlu deplin si complet asupra fisierelor, pozelor si materialelor publicate pe site, precum si toate celelalte drepturi de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Utilizatorii au dreptul de a descarca, tipari si utiliza continut de pe acest site, cu conditia de a le folosi in interes personal si nu in scopul comercializarii, redistribuirii, reproducerii acestor material precum si decompilarii sau modificarii stucturii acestora. Toate marcile si logourile sunt detinute de catre cu-reducer.ro si nu aveti permisiunea sa le copiati sau utilizati in niciun mod.

Securitatea

Prin accesarea site-ului www.cu-reduceri.ro sunteti responsabili pentru asigurarea confidentialitatii datelor cu privire la contul dumneavoastra de acces (numele de utilizator si parola ) si sunteti raspunzatori pentru toate activitatile/actiunile defasurate pe site cu contul si parola dumneavoastra. In situatia in care din diverse modive invocate sau nu de dumneavoastra sesizati compromiterea confidentialitatii cu privire la datele de acces, veti notifica imediat www.cu-reduceri.ro pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid unul nou. Efectuarea de operatiuni neautorizate ca: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului s.a.m.d asupra acestui site vor fi pedepsite conform legii.

Limitarea raspunderii

Administratorul site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al site-ului, inclusiv dar fara a se limita la intreg continutul si serviciile oferite de catre Parteneri. Administratorul cu-reduceri.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Administratorul site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau si nu are nici o raspundere pentru ofertele, serviciile, informatiile puse la dispozitie prin intermediul site-ului de catre Parteneri, sau pentru continutul site-ului si in nici o situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nici o pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secvente, pagini de pe site, sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia, ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului site-ului.
Administratorul site-ului nu garanteaza pentru ofertele, informatiile, datele Partenerilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului, intreaga raspundere asupra ofertelor, serviciilor si continutului, dar fara a se limita la acestea trimise de catre utilizatori pentru a fi postat pe site privind toate aspectele apartinand Partenerului care le-au trimis, iar Clientii inteleg si accepta ca le folosesc pe riscul lor. In nici o situatie administratorul site-ului nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din neindeplinirea oricaror obligatii asumate de oricare Partener, din imposibilitatea utilizarii serviciului, ori din interpretarea eronata a continutului site-ului.
Clientii inteleg si accepta ca administratorul site-ului este doar un intermediar intre Client si Partener, care ofera o platforma de comunicare, astfel ca toate serviciile si facilitatile legate de utilizarea site-ului, precum si toate datele, informatiile cuprinse in acestea sunt oferite "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", iar Clientii le folosesc pe riscul lor. Clientii inteleg si accepta ca furnizarea servicilor/produselori poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul site-ului sunt oferite potrivit principiului "asa cum sunt", "asa cum sunt disponibile", iar Clientii folosesc aceste servicii pe riscul lor. Prin urmare, administratorul site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din continutul site-ului, inclusiv dar fara a se limita la cele privind ofertele, serviciile, datele si informatiile legate de utilizarea serviciului, sau orice alta activitate legata de utilizarea si acesarea serviciului si / sau a site-ului, precum si orice alt efect juridic derivand din acestea.
Clientii inteleg si accepta ca administratorul site-ului nu participa in niciun mod si in nicio masura la interactiunile cu Partenerii si nu ofera nicio garantie privind acestea. Utilizatorii inteleg si accepta ca administratorul site-ului nu detine niciun control asupra legalitatii, calitatii, corectitudinii, punctualitatii, credibilitatii si acuratetii serviciilor, datelor si informatiilor sau oricarui continut sau servicii oferite de catre Parteneri prin intermediul site-ului, sau prin modalitatea off-line (care nu se desfasoara prin intermediul Internetului). Utilizatorii inteleg si accepta ca datorita caracteristicilor specifice Internetului si ale serviciului administratorul site-ului nu poate confirma, garanta veridicitatea, corectitudinea, validitatea oricaror informatii sau continut oferite de Parteneri pe site. In consecinta administratorul site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun mod si in nicio masura cu privire la aceste informatii sau orice alte efecte juridice / comerciale derivand din utilizarea lor.
In cazurile de forta majora administratorul site-ului si / sau operatorii, directorii, angajatii si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al administratorului site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.
Clientii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral pe administratorul site-ului si / sau pe operatorii, directorii, angajatii si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor, expertilor si consultantilor sau executorilor, taxe judiciare, notariale sau de executare), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a clientului in legatura cu utilizarea serviciului sau orice alt aspect in legatura cu serviciul. In toate cazurile Clientul nu va putea invoca sau angaja in niciun mod raspunderea administratorului pentru continutul ofertelor sau pentru activitatile desfasurate in urma ofertelor Partenerului ori pentru consecintele de orice fel ale acestora.
Pentru orice achizitie a unui voucher de pe site-ul cu-reduceri.ro dispuneti de un termen de 10 de zile in care puteti solicita anularea voucherului si returnarea banilor, dar nu mai tarziu de expirarea perioadei de valabilitate a voucherului, care este afisata in cuprinsul fiecarei oferte. Aceasta politica de returnare nu se aplica voucherelor nevalide sau ofertelor incheiate. In situatia in care Partenerul din motive plauzibile nu poate onora serviciul/produsul prezentat, administratorul are obligativitatea sa returneze banii pe voucher clientului in cel mai scurt timp.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Clientilor si ale administratorului site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta.

Modificarea termenilor si conditiilor

Administratorul site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site, ori prin accesarea site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului si / sau utilizarea in orice mod a serviciului.

Produse pe categorii (16)
Aboneaza-te la newsletter
Relatii clienti
Daca te confrunti cu probleme pe site-ul cu-reduceri.ro, nu ezita sa ne contactezi la:
Orange: 0741.056.615
Email: office@cu-reduceri.ro

De Luni - Vineri (09:00 - 20:00)
Chat with me
Cu-Reduceri pe Facebook