Returnarea produselor

Conditii generale de returnare:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Acestea se pot returna in termen de 14 de zile calendaristice de la primire, numai insotite de certificatul de garantie in original si o copie a facturii, in ambalajul original, in aceeasi stare in care au fost receptionate de cumparator, noi (asa cum au fost vandute), fara urme de utilizare.

Nu se accepta returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice (fisuri, zgarieturi, corodari, decolorari, deformari, ruperi, desprinderi, scurtarea bratarii, gravura etc), ambalaje deteriorate etc.

Pentru a returna un produs, va rugam sa ne comunicati in scris prin trimiterea unui email la adresa de email office@cu-reduceri.ro sau telefonic la numarul de telefon 0741056615 in termen de 14 de zile calendaristice de la primire. Returul unui produs este conditionat de trimiterea unui email sau telefon in prealabil.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator, folosind un serviciu de curierat rapid, fara intarzieri nejustificate si in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile, cu livrare la sediul societatii.

Odata primit coletul, acesta va fi verificat pentru a ne asigura ca indeplineste toate conditiile enumerate mai sus. In momentul in care acestea sunt confirmate, Cu-reduceri.ro va inapoia contravaloarea comenzii folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de consumator pentru tranzactia initiala, in termen de maxim 14 zile de la data primirii cererii de retur. Plata pentru contravaloarea produsului returnat poate fi amanata pana ce Cu-reduceri.ro intra in posesia produsului returnat, sau pana ce clientul trimite o dovada de expediere a produsului.